Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Σε διατεταγμενη υπηρεσια τα τοπικα ΜΜΕ εναντιον της καταληψης του Ευαγγελισμου

Μεχρι που μπορει να φτασει η αλητεια των δημοσιογραφων;
Απο χθες με αφορμη την περατωση της διοριας που εδωσε ο πρυτανης Παλληκαρης για την εκκενωση της καταληψης του ευαγγελισμου,σημερα το συνολο των εντυπων του Ηρακλειου βριθουν απο δημοσιευσεις εναντια στην καταληψη,γεματες λασπη,χλευασμο.
Ενα φασιστικο παραραληρημα σε ενορχηστρωμενη διαταξη. Και τι δεν εχουμε διαβασει.
Απο εμποριο ναρκωτικων και οπλων,μεχρι υπαρξη νταβατζηδων και ποινικων καταδικων που βρισκουν καταφυγιο στον Ευαγγελισμο.
Απο ιδιοκτητες που νοικιαζουν δωματια με εκβιαστικους ορους σε νεους και νεες,μεχρι υπαρξη σεξουαλικων οργιων μεταξυ των καταληψιων. Το "βραβειο" φασιστικης εντυπης αλητειας το παιρνει επαξια η εφημεριδα "ΚΡΗΤΗ PRESS" η οποια σε ανυπογραφα αρθρα της και σχολια εδω και δυο μερες και με χαρακτηρισμους προς τους συντροφους/σσες οπως "απλυτοι" "να ξεβρωμισουμε τη γειτονια" ,"αποβρασματα της κοινωνιας" , κλπ συναγωνιζεται επαξια τη γλωσσα των μελων της "Χρυσης Αυγης" και των φασιστικων τους εντυπων. Ο ενορχηστρωμενος πολεμος και η ριπαρογραφια των τοπικων ΜΜΕ εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο,τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι ποτε αλλοτε τοση βρωμια και τοσα ψεματα μαζεμενα σε αρθρα εναντιον καταληψης ειτε προκειται για την Αθηνα ειτε για αλλες καταληψεις στην Ελλαδα.Ο φασισμος τους ειναι δεδομενος και απροκαλυπτος, προτρεποντας στην ουσια μεχρι και σε λιτσαρισμα με τα τοσα ψεματα και κατηγοριες που γραφουν. Αργοτερα οταν τα αρθρα ανεβουν στις ηλεκτρονικες εκδοσεις των Ηρακλειωτικων εφημεριδων,θα αναδημοσιευτουν και στο ιντυ για να "θαυμασετε" τους νεους φασιστες της εντυπης Κρητικης δημοσιογραφιας. Το μυνημα που ολα τα τοπικα ΜΜΕ στελνουν και προς το κρατος και προς τους πολιτες του Ηρακλειου ειναι ενα και ξεκαθαρο: "Συντριψτε τους,εξαφανιστε τους !" Η αλλληλεγγυη καθε ανθρωπου και καθε χωρου της αριστερας που θελει να σκευτεται και να πρατει ελευθερα ειναι κατι παραπανω απο δεδομενη προς την καταληψη του Ευαγγελισμου. Δεν διωκεται απλα μια καταληψη,αλλα γινεται προσπαθεια να αφανιστει ακομη και καθε σκεψη που ειναι εναντια στις επιταγες τους.Γινεται μια επιθεση σε καθε πραξη αντιστασης,τωρινη αλλα κυριως μελλοντικη.
Τα τοπικα ΜΜΕ απαιτουν τον αφανισμο ολου του κινηματος και του αναρχικου χωρου απο την πολη του Ηρακλειου. Να μην τους αφησουμε!!!!