Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους της εξέγερσης

Συγκέντρωση - Πορεία αλληλεγγύης στους διωκόμενους του
.: η προωθούμενη ποινικοποίηση της "περιύβρισης αρχής" και της “
κάλυψης προσώπου”. .: η στοχοποίηση των κατειλημμένων αυτοοργανωμένων χώρων με απειλές για αστυνομική εισβολή .: η ανακοίνωση συγκρότησης ευέλικτων ομάδων καταστολής “ταχείας επέμβασης” .: η ανακίνηση του ζητήματος του πανεπιστημιακού ασύλου και των καμερών παρακολούθησης .: η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της αδιαμεσολάβητης πληροφόρησης Όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά μόνο η έκφραση του φόβου ΔεκέμβρηΣάββατο 11 Απρίλη στις 12:00 μ. Πλ. Ελευθερίας, ΚορυδαλλόςΚαλέσματα: 1 2 3 4 5
Η κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη , υποδηλώνει την γενικευμένη ανυπακοή απέναντι στο κράτος και τους θεσμούς του. Η αλληλεγγύη, ο αγώνας για την ελευθερία, οι εξεγέρσεις που έρχονται... θα σαρώσουν την αντιεξεγερτική επιχείρηση που προωθούν οι ιδεολογικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί της Δημοκρατίας.
53 προφυλακισμένοι και εκατοντάδες διωκόμενοι -ορισμένοι βάσει του τρομονόμου- για τη συμμετοχή τους στην
εξέγερση του Δεκέμβρη τους...
Το καπιταλιστικό σύστημα σε βαθιά οικονομική, πολιτική και ιδεολογική κρίση δεν έχει τίποτα πλέον να εγγυηθεί ή να υποσχεθεί. Μόνο φτώχια... υλική, διανοητική, συναισθηματική. Μόνο φοβικά σύνδρομα και καταστολή.

[
Προηγούμενο κεντρικό blog της Ανοιχτής Συνέλευσης Εξεγερμένων Αρχείο για την Εξέγερση του Δεκέμβρη ]
rewriting from:
http://athens.indymedia.org/