Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ο Ε.Κορκονεας,δολοφονος του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ παραπεμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.-ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ

Την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου των δυο ειδικών φρουρών, που κατηγορούνται για το θάνατο του 15χρονου μαθητή, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τον περασμένο Δεκέμβριο στα Εξάρχεια, διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Σύμφωνα με το βούλευμα, ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε το μαθητή παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο συνάδελφός του που ήταν παρών στο περιστατικό για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Το βούλευμα διατάσσει επίσης την παράταση της προσωρινής κράτησης και των δυο αστυνομικών.
Σε δήλωσή του ο συνήγορος της οικογένειας του άτυχου μαθητή, Δημήτρης Τσοβόλας, ανέφερε: "Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με το βούλευμα που επέδωσε επιβεβαίωσε όσα έλεγε η οικογένεια του θύματος, ότι δηλαδή επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια, διαψεύδοντας τους προκλητικούς ισχυρισμούς των δυο κατηγορουμένων".


Επειδη δεν εχουμε καμμια εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη τους....
Θα φροντισουμε να...θυμιζουμε οτι δεν υπαρχει τιμωρια για την εν ψυχρω δολοφονια ενος παιδιου.
Ξερουμε οτι ακομα και αν φυλακιστει σε λιγο καιρο θα ειναι και παλι εξω.
Οτι θα πεσει στα "μαλακα " οπως οι δολοφονοι των- ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΤΕΖΑ-ΚΟΥΜΗ και ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και τοσων αλλων.
Ειμαστε εδω για να θυμισουμε τελος,οτι αν το ανθρωπομορφο κτηνος με στολη αθωωθει,τοτε η αθηνα και παλι θα καει._


η συνταξη του ιστολογιου