Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ

Το τι ανεβαζουμε η αναδημοσιευουμε στο μπλογκ μας ειναι δικη μας δουλεια αλλα φαινεται ενοχλει τα μοιρακια με μυαλο τοσο οσο ενα μαλακιο.
Η λασπη που λετε καραγκιοζακια ειναι μια πολιτικη εκτιμηση και αν δεν σας αρεσει μην ξαναδιαβαστε το μπλογκ.Εξαλλου απο λασπη οι φασιστες ξερετε καλυτερα σαν μικροι γκαιμπελισκοι απογονοι του μεγαλυτερου προπαγανδιστη,λασπολογου και ψευτη.Του Γ.Γκαιμπελς:λεγε λεγε κατι στο τελος θα μεινει.
Λετε μικρονοα φασιστακια:Η antifa ! στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως το μακρύ χέρι του βρώμικου παρακράτους ,εμεις σαφως και δεν μπορουμε να μιλησουμε εκ μερους της antifa-area η των antifa πυρηνων γενικα.Ωστοσο μεχρι σημερα ειναι γνωστο μαλλον το αντιθετο,οτι οι ακροδεξιοι παρακρατικοι -εστω και αν ας εσεις τους "αποκυρησσετε" ως αστουληδες- μεχρι σημερα αποτελουν τον εκτελεστικο βραχιονα του κρατους και των μηχανισμων του για τις πιο βρωμικες δουλειες.
Ειναι γνωστο αλλωστε οτι εκει που δεν φτανει το γκλομπ του μπατσου,φτανει το μαχαιρι του φασιστα.
Γενικα ομως υπαρχει και μια παραδοχη στον κοσμο που συνοψιζεται στο συνθημα: μπατσοι-μμε-ακροδεξιοι,ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι.
Ποτε δεν ακουσαμε πχ να λεγεται antifa η αναρχικοι μμε και μπατσοι δουλευουνε μαζι.
Ισως δεν σας εβγαινε το συνθημα μια και δεν ειστε και τοσο εξυπνοι.
Καπου αλλου γραφετε:έχει σημασία να της απαντάμε άμεσα και αποτελεσματικά με κάθε μέσο. Εμεις μεχρι σημερα μαθαμε να απανταμε στους καθε λογης ομοιεατες σας στον δρομο και οχι εκ του ασφαλους απο το πληκτρολογιο του υπολογιστη.
Μα τι λεμε τωρα.ειστε ανυπαρκτοι με μηδενικη δραση στις γειτονιες και μηδενικα ανοιγματα στην κοινωνια.
Και αλλου:Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στον Επαναστατικό Εθνικισμό και Σοσιαλισμό να αντιμετωπίσουν την antifa ! με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ επιχειρήματα και ΚΙΝΗΣΕΙΣ μέσα στις σχολές , στα σχολεία , στους χώρους εργασίας , στα στέκια της νεολαίας.
Ειλικρινα,μετα απο αυτο σκετομαστε σοβαρα να αναστειλουμε την δραση μας,φοβισμενοι απο τα ανυπαρκτα φαντασματα του παρελθοντος,το ποιο ειδεχθες και μιασνθρωπο κομματι στην ανθρωπινη ιστορια.
Πραγματι ειμαστε αδαιες δεν γνωριζουμε τι σημαινει εθνικοσοσιαλισμος, αλλα ξερουμε οτι αφησε πισω εκατομμυρια νεκρων,τραυματισμενων,χωρις οικογενεια και χωρις σπιτια,χωρις περιουσια και ελπιδα.
Οι περισσοτεροι απ αυτους ηταν γυναικοπαιδα ,αμαχοι και διαφοροι "εχθροι" της λευκης καθαροτητας που ειτε εγιναν παραναλωμα του πυρος στους φουρνους και του αλλους "ναους" του εθνικοσοσιαλισμου,ειτε εξοντωθηκαν -οι πιο τυχεροι με αερια- οι υπολοιποι εγιναν...πειραματοζωα απο το ανθρωπομορφο τερας πιστο στο 3=ο ραιχ κα τις αρχες του εθνικοσοσιαλισμου δρ.Μεγκελε.
Ασπονδυλα μαλακια μαθετε να ειστε σοβαροι επειδη εχουμε διαβασει-και αρα ξερουμε οτι εσεις λασπολογειτεκαι αλλοιωνετε την ιστορια-τα παντα ολα για τον che, ποτε δεν υπηρξε φιλος του περον.
Και φυσικα δεν ηταν πατριωτης αλλα δηλωμενος διεθνιστης,κατι που μπορειτε να δειτε και στα απαντα του,
αν η νοητικη σας καθυστεηση σας επιτρεπει να διαβασετε...
Εβολα ειναι το ειδωλο σας,Εμπολα ειναι αυτο που υπαρχει στο μυαλο σας.
Μας αφηνει παγερα αδιαφορους τι πιστευετε για τον Μοραλες και τον Τσαβες.Εμεις θεωρουμε οτι ειναι το ιδιο τσιρκο με τους υπολοιπους εξουσιαστες του κοσμου,ισως οι τελευταιοι του σοσιαλ-κρατικου καπιταλισμου.
Οσο για τον καλεντζη σας δεν ειναι παρα ενας κοινος δολοφονος που οργανωσε ενα τυφλο χτυπημα το οποιο θα μπορουσε να στερησει την ζωη σε δεκαδες αθωους.
Για'αυτο και η δικαιοσυνη τους,τον τιμωρησε αλλα οπως και τους "κουρκουλακους" τους εβγαλε νωριτερα απο τα σιδερα της φυλακης. Και μονο οταν πειστηκαν οτι ο ¨"ενδοξος μαχητης" εγινε αρνακι.
Ειστε αλληλεγγυοι στην Κωνσταντινα Κουνεβα??? αυτο αποτελει την μεγιστη υβρι για μια αγωνιστρια-μητερα-μεταναστρια,που χτυπηθηκε απο παρακρατικους του συναφιου σας.Η Κωνσταντινα εχει συντροφους που της σταθηκαν και τις στεκονται και δεν χρειαζεται νεοναζιστικα αποβλητα σαν εσας για υπεασπιστες.
Για τα ναρκωτικα,ειμαστε εναντιον,αν ειχατε δει το στικερ που βγαλαμε,αν μπαινατε στον κοπο να ριξετε μια ματια στο μπλογκ,αλλα ξεχασαμε ειναι πολυπλοκο για σας.Παλευουμε εναντια σε καθε εξαρτηση ,ναρκωση και καταστολη.Ωστοσο υπαρχουν συνανθρωποι μας οι οποιοι ειναι εξαρτημενοι,πιστευουμε οτι θα πρεπει να παψουν να διωκονται απηνως καθως ειναι θυματα μιας
αρρωστειας που ειναι αποτοκη μιας γενικοτερης παθογενειας που χαρακτηριζει το συστημα.
Και αλλου γραφετε:Πολλές οι περιπτώσεις όπου "τα δικά σας παιδιά" συνεργάστηκαν άψογα με τους μπάτσους ενάντια σε Εθνικοσοσιαλιστές.Αληθεια πως διελεθε της προσοχης των μμε και της κ(ε)οινης γνωμης και μονο εσεις το πιασατε.Αλλα ειναι αλλος ενας εφιαλτης της μανιοκαταθλιπτικης ψυχωσης σας.
Και το ψυχωσικο παραληρημα συνεχιζεται:Πρόσφατα άτομο δικό σας ζήτησε σε τηλεοπτικό κανάλι αύξηση της αστυνόμευσης και της καταστολής.
Κατά τα άλλα δηλώνει σκληρός αντιφασίστας ... όλα αυτά με στοιχεία και όχι λόγια του αέρα και αν χρειαστεί θα επανέλθω μέσω του Μαύρου Κρίνου στο συγκεκριμένο θέμα.

Να επανελθετε να επανελθετε ιδεολογοι του αχταρμα,του συμφυρματος και του οτι ναναι,να επανελθετε οταν παρετε γραμμη απο την γαδα,αλλα να ερθετε διαβασμενοι αυτη την φορα.
Και αλλου:Εμείς ονειρευόμαστε την στιγμή που θα κλείσει το Indymedia όχι φυσικά από τους μπάτσους - άλλωστε αυτοί δήλωσαν ότι το στηρίζουν το Indymedia - αλλά απο όλους ΕΜΑΣ και όλους αυτούς που έχουν καταλάβει τον ρόλο του.
Εσεις και οι καθε λογης συνοδοιποροι σας η ιδεολογικα ομοιοι σας απο το λαος και την χρυση αυγη μεχρι την ελευθερη ωρα,τον στοχο,την πατριωτικη συμμαχια και τον ελευθερο κοσμο,ονειρευεστε να μπει λουκετο στο INDYMEDIA.Eιναι προφανες οτιο δεν σας αρεσουν οι αληθειες που λεει και προτιματε να διαχειριζεστε εσεις κατα το δοκουν την ενημερωση οπως πιο πανω οτι σκληρος αντιφασιστας,δηλωσε οτι θελει αυξηση της αστυνομευσης....ποσο φουμαρα πουλατε και ποσο ηλιθιοι ειστε και σεις που τα λετε και ακομα πιο ηλιθιοιι αυτοι-αν υπαρχουν βεβαια-που τα πιστευουν.Η λασπη, τα εμμετικα γκαιμπελιστικα ψεμματα σας,χωρις στοιχεια,ανωνυμα απο καποιον πτολεμαιο,δειχνει οχι μονο την συγχυση και την τρικυμια εν κρανιω αλλα και την αδηριτη επιθυμια σας να παρουσιασετε με καθε τροπο μια φασιζουσα αποψη.
Δεν προκειται να ασχοληθουμε στο μελλον μαζι σας γιατι ουτως οι αλλος εισαστε μια ολιγαριθμη κλικα "καμμενων",που σας δινουμε αξια.
Εξ'αλλου εμεις εχουμε μαθει να μιλαμε στους δρομους με την δραση μας,εσεις εχετε μαθει να μιλατε η με την λασπη η με τα μαχαιρια.
ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑΖΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

εκ μερους του μπλογκ omnia sunt communia

Δωρα Τομελη- Νικολας Ασηθιανακις


Δειτε το ανεκδιηγητο,παραληρηματικο δημοσιευμα των φασιστων με το κρινο:

http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/07/clowns-omnia-sunt-communia.html
&
http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/06/clown-antifa-area-omnia-sunt-communia.html

Για τον γκαιμπελς:
http://el.wikipedia.org/wiki/Γιόζεφ_Γκαίμπελς

Για τον καλεντζη:
http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960623b.htm &

http://www.iospress.gr/ios1999/ios19990117b.htm

προταση πολατιδη (λα.ο.ος) στην βουλη για indymedia:
http://antifa-area.blogspot.com/2009/04/indymedia_15.html &

http://antifa-area.blogspot.com/2009/04/blog-post_6413.html

το κειμενο της(διαλυμενης εδω και μηνες)antifa-area που προκαλεσε την μηνι των ναζι:
http://antifa-area.blogspot.com/2009/04/blog-post_05.html &

http://antifa-area.blogspot.com/2009/03/omnia-sunt-communia-httpomniasuntcommun.html

Eθνικισμός και θρησκεία στη νεωτερικότητα:
http://antifa-area.blogspot.com/2009/03/e.html(αν και γνωριζουμε apriori οτι τα ανεγκεφαλα και ασπονδυλα του κρινου, δεν διναται να το καταλαβουν...)

τελος
για τον εθνικσοσιαλισμο:
http://www.politikokafeneio.com/ethnikos/fasismos71.htm &

http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6744