Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Θ.Ηλιόπουλο την Τρίτη 25/8, 6.30μ.μ. στο Νοσοκομείο Σωτηρία

Μετά την μεταφορά του απεργού πείνας -από 10 Ιούλη- Θοδωρή Ηλιόπουλου στο νοσοκομειο Σωτηρία, η Ανοιχτή συνέλευση εξεγερμένων για την αλληλεγγύη στους διωκόμενους της εξέγερσης καλεί σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 6.30 μ.μ. έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία (λεωφόρος Μεσογείων 152)
- - -
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ
Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, απεργός πείνας από τις 10 Ιούλη, είναι ένας από τους εκατοντάδες ντόπιους και μετανάστες που συνελήφθησαν και διώχθηκαν, είναι ένας από τους δεκάδες που φυλακίστηκαν από το κράτος για την εξέγερση του Δεκέμβρη. Μια εξέγερση που θρυμμάτισε την πλαστή εικόνα της συναίνεσης και της ανοχής στο σύστημα της υποταγής, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Ο Θ. Ηλιόπουλος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και βρίσκεται έγκλειστος για περισσότερους από έξι μήνες στις φυλακές του Κορυδαλλού επειδή “τραυμάτισε την Δημοκρατία”, σύμφωνα με τους εισαγγελείς που διέταξαν την παράταση της προφυλάκισής του. Η συνέχιση της ομηρίας του είναι κομμάτι της αντιεξεγερτικής διαδικασίας του κράτους για τον παραδειγματισμό και την τρομοκράτηση όλων όσοι αγωνίζονται στους δρόμους της αντίστασης, της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης, στους δρόμους της εξέγερσης…
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ (από 10 Ιούλη)
ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
“Αυτοί που έζησαν τα γεγονότα του Δεκέμβρη, αυτοί που γνώρισαν τη βία των μηχανισμών, αυτοί που έζησαν τη σκληρότητα του κελιού χωρίς ποινή ή και με ποινή, αυτοί που ξέρουν ότι ο μόνος δρόμος για την ελευθερία είναι η αντίσταση, αυτοί που αντιδρούν στη δικαστική αυθαιρεσία και τη φρίκη της, είναι αυτοί που με καταλαβαίνουν και θα σταθούν στο πλευρό μου.”
Θ. Ηλιόπουλος, φυλακές Κορυδαλλού, 9 Ιούλη ‘09
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Ανοιχτή Συνέλευση Εξεγερμένων για την Αλληλεγγύη στους Διωκόμενους της Εξέγερσης
http://kratoumenoieksegersis.blogspot.com/
kratoumenoieksegersis.blogspot.com/