Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος δεν είναι απλά ακόμα ένας από τους πολλούς που συνελληφθησαν για τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου.
Είναι ένας πολιτικός κρατούμενος ανάμεσα σε ολους εκείνους που βρίσκονται στα κελιά διωκόμενοι για τις ιδέες τους.
Είναι ένας όμηρος στα χέρια ενός κράτους πανικόβλητου
που μπροστά στα σκάνδαλα που ξεδιπλώνονται καθημερινά, αποκοιμίζει τους αφελείς πολίτες με ψυχωτικές παραληρηματικές ιδέες περί ενός νέου εσωτερικού εχθρού .Ενός υπογείου κακού κρυμμένου εκεί, στον Αγ.παντελεημονα,την Βαθη,τα Εξάρχεια σε αυτούς τους άλλους ,που στόχο έχουν να αποσαρθρώσουν κάθε τι εθνικό-πατριωτικό.
Τους εξεγερμένους, τους μετανάστες και όλους όσους χαλάνε την εικόνα μιας καθώς πρέπει χώρας.
Οι επιχειρήσεις σκούπας δείχνουν τον δρόμο ,αρχικα οι μετανάστες και οι χρηστές ουσιών και μετά αφού η κοινωνία αποχαυνωμένη συνηθισμένη και αδιάφορη για το οτιδήποτε συμβαινει χωρις αυτην αλλα για αυτην(για το γενικο καλο),θα γίνει η επίθεση στο πιο δυναμικό στο πιο υγιες,το εξεγερμένο κομματι της νεολαίας.
Οι όμηροι πάντα ηταν ένα εργαλείο εκφοβισμού και απειλής του κράτους προς όλους όσους
σκοπεύουν να τα βάλουν με τους «παντοδυνάμους» μηχανισμούς του κρατους.
Ο Θοδωρης ,κρατειται απο τις 22 Δεκέμβρη με δυο μονες μαρτυρίες των «ακινήτων» πραιτόρων των ΜΑΤ που τον αναγνωρίσαν να πετάει πέτρες και μολότοφ και παρά τις περι του αντιθέτου διαβεβαιώσεις παρευρισκομένων στην ανακρίτρια.
Και ενώ οι υπόλοιποι 100αδες συλληφθεντες αφεθηκαν ελεύθεροι και παρά το γεγονός ότι ο Θοδωρής αρνήθικε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες,που του αποδοθηκαν,εξακολουθει να κρατείται μέχρι σήμερα(παράταση της προφυλάκισης κατά 6 μήνες) διότι η εισαγγελία αποφάνηκε ότι «τραυμάτισε την δημοκρατία».χωρις εισαγωγικά μάλιστα) είναι ο κορκονεας,ο μελίστας και τα άλλα τσιράκια του κράτους που κυκλοφορούν ελευθέρα.
Ο Θοδωρής κλείνει σχεδόν οκτώ μήνες προφυλακισμένος ,ενώ από τις 10 Ιουλίου έχει ξεκινήσει απεργία πεινάς που έχει φτάσει σε οριακό σημείο όχι πια μόνο για την υγεια αλλά και για την ζωή του Θοδωρή.
Αλλά ακόμα και τώρα το κράτος δειχνει το βδελυρό του προσωπο.Με κυνικότητα αρνειται την αποφυλάκιση του για λογους υγειας, εξαντλώντας ολη την σκληροτητα και εκδικητικοτητα της απεναντι σε ότι σηματοδότησε ο δεκεμβρης και τωρα προσωποποιεί στον Θοδωρή.

  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ

OMNIA SUNT COMMUNIA