Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Το ερωτημα ειναι καθαρα ρητορικο.Το μισος του κρατους και των καθε λογης εξουσιαστων ειναι απυθμενο,κυριολεκτικα πηγαδι διχως πατο,για ολους αυτους που αντιστεκονται για ολους αυτους που δεν "αφομιωνονται" απο την τεραστια σκουπιδομηχανη.
Μετα τα δεκεμβριανα οι εξουσιαστες εντρομοι σπευδουν να ανακαλυψουν το νεο εσωτερικο εχθρο,φοβουμενοι μια νεα εξεγερτικη περιοδο.
Ο Θ.Ηλιοπουλος,ο Ν.Κουνταρδας και ο Η.Νικολαου ειναι η καινουργια προκατασκευασμενη γενια "συνηθων υποπτων"
Αφου τους εσυραν στις φυλακες με το προσχημα της...επικινδυνοτητας,εξαντλουν την εκδικητικη τους μανια με καθε τροπο.Η εξοντωση τους ειναι ο πρωταρχικος αλλα και μοναδικος στοχος του κρατους .Ουτε η απεργια πεινας εδειξε να τους πτοε.
Ακομα και οταν και η κατασταση της υγειας του Θοδωρη και του Νικου εφθασαν σε οριακο σημειο και οι θεραποντες γιατροι εγγραφως εξεθεσαν τους φοβους τους οτι αν συνεχιστει η απεργια πεινας κινδυνευουν να καταστραφουν ζωτικα οργανα.
Ο εκφοβισμος οσων δεν χειραγωγουνται,οσων αντιστεκονται ειναι το μονο που τους ενδιαφερει.
Απο την αλλη ενας στοχος για ολους μας δεν μπορει παρα να ειναι η απελευθερωση ολων των συντροφων μας που κρατουνται ομηροι στα χερια του κρατους ενω ταυτοχρονα ειναι και ενα στοιχημα που πρεπει να ξανακερδισουμε. Οτι οι μεθοδευσεις αυτες δεν θα περασουν ουτε αυτη την φορα.


Νικολας Ασηθιανακις

n.a@freemail.gr