Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού


Σύντροφοι που πρωτοβουλιακά οργάνωσαν την συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για το βράδυ της πρωτοχρονιάς έκαναν σχετική ενημέρωση στην Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών για Ενιαίο Πολυμορφικό Κίνημα της Τετάρτης 30/12. Συζητήθηκε το θέμα και η πρωτοβουλία των συντρόφων αποφάσισε να καλέσει έκτακτη συνέλευση για αύριο, Πέμπτη 31/12 στις 17:00 στο Πολυτεχνείον (κτίριο Γκίνη) για τον συντονισμό της συγκέντρωσης.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝΑλληλέγυοι-ες
υστερογραφο:


«Σφίγγοντας τα δόντια σιγοψιθυρίζω "και για το πείσμα σας, γουρούνια, θα αντέχω" ελπίζοντας να έρθει κάποια μέρα που θα σταματήσουν να απλώνουν τα βρώμικα, διεστραμμένα χέρια τους επάνω σε αδύναμους ανθρώπους.»
Κατερίνα Γκουλιώνη (20 μέρες πριν βρεθεί νεκρή κατά τη μεταγωγή της στις φυλακές της Κρήτης)


Για μας το κλίμα δεν είναι εορταστικό, δεν υπάρχει «κοινωνική γαλήνη», και οι φιέστες για την αλλαγή του χρόνου τους δεν μας εντυπωσιάζουν, αλλά μας προκαλούν αποστροφή.

Η καταστολή εντείνεται, μετανάστες βασανίζονται, απελαύνονται και δολοφονούνται, αυτοοργανωμένοι χώροι στοχοποιούνται, είτε από το κράτος είτε από παρακρατικούς, γίνονται «προληπτικές» συλλήψεις, αναίτιοι ξυλοδαρμοί, προς τέρψιν του τρομολάγνου τηλεοπτικού κοινού που ανυπομονεί να ξεχυθεί στους στολισμένους δρόμους του κέντρου για να ψωνίσει ευτυχία σε πλαστικές σακούλες.
Λευτεριά σ' όσους είναι στα κελιάhttp://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=20228