Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Πορεία διαμαρτυρίας Νίκαια 17 Οκτώβρη 2009. ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΗΛΕΚ







Στις « 26 Σεπτέμβρη, 1:30 π.μ., 15 μπάτσοι εισβάλουν σε χαμόσπιτο πακιστανών εργατών, στην οδο Ηλιουπόλεως 82, στη Νίκαια. Ο Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ ξυλοκοπείται μαζί με συγγενείς και συγκατοίκους του και οδηγείται στο Α.Τ. Νίκαιας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Ο άγριος ξυλοδαρμός συνεχίζεται. Τον δένουν χειροπόδαρα και τον χτυπούν με γκλομπς. Του κάνουν ηλεκτροσόκ με καλώδια στα χέρια και στα γόνατα.Ο μηνυτής δεν τον αναγνωρίζει, αποσύρει τη μήνυση και οι μπάτσοι τον αφήνουν ελεύθερο, αφού βάζουν τον αδερφό του να υπογράψει ότι τον παρέλαβε χωρίς ούτε έναν μώλωπα.Στις 9 Οκτώβρη, ο Μοχάμεντ Καμράν πεθαίνει εξαιτίας της αστυνομικής «περιποίησης» που είχε δεχτεί λίγες μέρες πριν»

από προκήρυξη/ καταγγελία που μοιράσθηκε στις γειτονιές






Δυναμική με πάθος αποφασιστικότητα και έντονο το αίσθημα της αξιοπρέπειας της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης ήταν η κορωνίδα της συγκέντρωσης διαμαρτυρία και της αντι-τρομοκρατικής πορείας που ακολούθησε στους δρόμους της Νίκαιας με κατεύθυνση προς τους δολοφονους που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.
Παρά τη βροχή και την απόλυτη στρατοκρατία που είχαν ακροβολιστεί όχι μόνο στη Νίκαια αλλά περιφερειακά σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της ευρύτερης περιοχής.
Μπάτσοι παντού.
Ο σιαλισμός ανθίζει.
Μπάτσοι όλων των ειδών σε κάθε γωνία…
Ζηταδες Δελταδες ειδικές μπλε φιγούρες ζιου ζιτσου Χακί ασφάλειας ολης της μοδώς και της ηλικίας.
Μακρυμαλιδες –ψευτονταβατζήδες με ανοιχτά πουκάμισα στο στήθος και τις καδένες να μπερδεύονται στα πιστόλια έσωθεν και εκατέρωθεν του παλιοδερματινου.



Σε αστυνομικό κλοιό και το περιβόητο τμήμα της Νίκαιας. Μπάτσοι παντού…
Κοινό χαρακτηριστικό τους κυρίως των μηχανοκίνητων της ελληνικής στρατοκρατίας η υπερβολική χρήση αναβολικών. Χοροπηδούσαν σαν καραγκιόζηδες γύρω γύρω από τις μηχανές με τα καρούμπαλα. Καταπιεσμένη τεστοστερόνη ηλιθίων σε μεγάλες δόσεις σοσιαλισμού προκαλούν αναστάτωση… στην παρεγκεφαλίδα



Κόσμος αρχίζει να μαζεύεται στο περιβολάκι και σιγά σιγά απλώνεται στο δρόμο και τα συνθήματα αρχίζουν να αντηχούν. Η πορεία κινείται στα στενά της Νικαιας, Τα Ματ ακολουθούν σε κάθε γωνία μπροστά και πίσω. Δελταδες στήνουν μπλόκα κάθετα στους δρόμους.
Παλμός και συνθήματα, κόσμος στα μπαλκόνια χειροκροτεί και διαβάζει τα κείμενα αλληλεγγύης ενημέρωσης που μοιράζονται. Πολύς δρόμους πολλές στροφές πολλές γωνίες μέχρι εκεί κοντά στο αστυνομικό τμήμα.
Απέναντι στις διμοιρίες των δολοφόνων και τα έκτακτα μέτρα ασφάλειας των μπάτσων εξαπολύεται
Μια βροχή αντίστασης και ανυπακοής στην αστυνομοκρατία.
Μια βροχή οργής για τον θάνατο του ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ ΑΤΙΦ μετά από τα βασανιστήρια που υποβλήθηκε από τους νέους αναβαθμισμένους μπλε και λοιπούς πρασινοφασιστες που αυγατευουν στην ελληνική αστυνομία.
Οι μπάτσοι στοιβάζονται σαν κοπρόσκυλα κάτω από τις ασπίδες τους, πίσω πατούν.
Ο ουρανός είναι μαύρος πάνω από τα κεφάλια τους …Η βροχή συνεχιζει μεχρι τελευταίας σταγόνας.



Όταν τα ένστολα ανασυντάσσονται και ξεμπερδεύονται επιτίθενται. Γκλοπς ανάποδα, κρότου λάμψης κατακέφαλα.
Τον πανικό των έχουν εκείνοι.
Τρέχουν να προλάβουν τον κορμό της πορείας ενώ παράλληλα από τα στενά επιτίθενται άλλες κινούμενες διμοιρίες.
Η πορεία αποχωρεί μαζικά σε απόλυτα σφιχτό κλοιό από παντού. Η πορεία χτυπιέται από παντού αλλά συνεχίζει να κρατιέται.
Γουρούνια με στολή ποδοπατούν οσους/ες βρίσκονται στο κύμα επέλασης τους.
Ένας νεαρός δέχεται την περιποίηση μιας ολόκληρης διμοιρίας. Τον χτυπούν μέχρι να πέσει, τον ακινητοποιούν και των χτυπούν 4 και οι διάφοροι περαστικοί που δεν είχαν προλάβει να βαρέσουν.
Η καταδίωξη και η επίθεση των μπάτσων συνεχίζεται. Κυνηγούν στο πλήθος βουτούν κόσμο σπρώχνουν βρίζουν χτυπούν. Βγάζουν κάποιους από τα γύρω καφενεία και τα μαγαζιά τους ξυλοκοπούν και τους σέρνουν μαζί τους.
Προσαγωγές συλλήψεις… ξύλο σοσιαλιστικό με τα κλομπ ξανά… ανάποδα όπως και πριν λίγους μήνες στα εκπαιδευτικά συλλαλητήρια. Το ξύλο από τα ΜΑΤ το λεν σοσιαλισμό… ? Τώρα?
Τα ΜΜΕξημερωσης κωφεύουν και υποβαθμίζουν το θέμα. Τα τηλεοπτικά κανάλια απαξιούν να ασχοληθούν με το θάνατο μετά από βασανιστήρια στο α/τ. Νίκαιας, ενός ανθρώπου που έτυχε να ήταν μετανάστης και να μην είχε χαρτιά. Απαξιούν να ασχοληθούν με μια μεγάλη διαμαρτυρία ενάντια σε ένα έγκλημα της δημοκρατίας τους.



Υ.Γ (1) Δεκάδες άνθρωποι χτυπήθηκαν και ποδοπατήθηκαν από τα ΜΑΤ. Τουλάχιστον τρεις σοβαρότερα τραυματίες πέρασαν από εφημερεύοντα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες από τα χτυπήματα των υπερασπιστών του πολίτη σε χέρια πόδια και κεφάλια.
Έσπασαν τα δόντια ενός ρεπόρτερ που κάλυπτε την συγκέντρωση.
Υποβλήθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση άνωθεν για να μαζευτούν διάφοροι εξαγριωμένοι αγανακτισμένοι…πολίτες με πολιτικά.



Υ.Γ (2) Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένα καλόπαιδα νταήδες που υπηρετούν στο «κουρείο» της ασφάλειας, στο α/τ Νικαιας έχουν ελευθέρας και φυσικά την άνεση να βρίζουν θεούς και δαίμονες να τσαμπουκαλευονται να βρίζουν πολίτες να ειρωνεύονται και να κοροϊδεύουν.
Γνωστός και περιβόητος ψευτόμαγκας ακόμη και στους ανωτέρους του έδρασε για μια ακόμη φορά.
Το ρητό που χρησιμοποιεί «Θα κάνεις αυτό που γουστάρω εγώ» διανθισμένο με ψευτομαγκια
Εκεί στα απομακρυσμένα τμήματα τους παίρνουν την δουλειά τα παλικάρια του λαος και των συμπαραστατών τους.
Από εκεί ίσως να έπρεπε ο κκ Χρυσοχοιδης να ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις. Εκεί να πάει να κόψει ντεμεκ κεφάλια και να βάλει τους δικούς του, άξιους πράσινους δημοκρατικούς αμερικανοδουλους νεοταξικους…



Υ.Γ (3) Μετά το χτύπημα της πορείας ο κύριος κορμός κατευθύνθηκε στο παρκακι από όπου ξεκίνησε και εκεί αποφασίστηκε να συνεχίσει η πορεία και να πραγματοποιηθεί κατάληψη του Δημαρχείου Νίκαιας προκείμενου να υπάρξει πίεση για την απελευθέρωση των συλληφθέντων αλλά και για το κλίμα αστυνομοκρατία που εξαπλώνεται.
Ο Δήμαρχος της Νίκαιας έφτασε στο κτίριο το οποίο ήταν ζωσμένο με όλων των ειδών τα ένστολα και δεσμεύτηκε να προσπάθησε να πιέσει από την πλευρά του για την υπόθεση των προαχθέντων αλλά και για την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το δημαρχείο.
ο αγωνας συνεχίζεται ...









κόκκινοι αντί-ρεπόρτερ
φράξια εσωτερικοί μετανάστες.
η και εδω: