Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ


Επαναλαμβανόμενες προκλητικές συμπεριφορές από ομάδες «Δ» και ΜΑΤ. Ο Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι «δεν μπορεί να ελέγξει» τους αστυνομικούς!
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, αστυνομικοί της ομάδας «Δ» και διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλαν στην Πλατεία Εξαρχείων, προσήγαγαν δημοσιογράφους και τον εκφωνητή του Πολυτεχνείου, Δημ. Παπαχρήστο (βίντεο) που διαμαρτύρονταν μαζί με εκατοντάδες άλλους για μία ακόμη νύχτα κατοχής, εισβολής και προσαγωγής ανηλίκων. Σήμερα Πέμπτη νέα αντικατοχική διαδήλωση στις 19:00
Στο σχέδιο καταστολής εντάσσονται και άλλα γεγονότα, όπως οι διώξεις με τον κουκουλονόμο και η προσαγωγή και κράτηση όποιου διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βία. Ενώ ο Χρυσοχοϊδης δηλώνει πως ξέρει για τη συνεργασία Χρυσαυγιτών-αστυνομικών!

Εκατοντάδες αστυνομικοί, ένστολοι και μη , άπαντες οπλοφορούντες, έχουν καταλάβει από την Πέμπτη 8/10 το βράδυ μια συνοικία της Αθήνας, τα Εξάρχεια. Εφαρμόζοντας το ίδιο, αποτυχημένο, σχέδιο με τις πλατείες Ομονοίας και Αγ. Παντελεήμονα
Από τη πρώτη μέρα διέλυσαν συναυλία στο αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο της Ναυαρίνου, τρομοκρατώντας περαστικούς, αναγκάζοντας ανθρώπους να πέσουν στα γόνατα, κάνοντας συνεχείς και αναιτιολόγητους ελέγχους στοιχείων και τελικά προσαγάγοντας 80 άτομα στη ΓΑΔΑ για να συλλάβουν τελικά 8! Παρόμοια «επιχείρηση» επαναλαμβάνεται και το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σχετικά: ...«Υγειονομικός έλεγχος» // Απόπειρα εισβολής στο Στέκι Μεταναστών // Ακούστε τη μαρτυρία προσαχθέντα σε ραδιοφωνικό σταθμό // τραμπούκικη προσαγωγή, χωρίς λόγο // Τι κάνουμε σε περίπτωση ελέγχου // Οι ΜΑΤατζήδες δεν είναι πρόβλημα, έχουν προβλήματα
Kι όλα αυτά, μετά την επικοινωνιακού χαρακτήρα πρόσκληση του Συνηγόρου του Πολίτη στην πρώτη συνεδρίαση της νέας... «αντιεξουσιαστικής» κυβέρνησης, και τις διακηρύξεις του νέου υπουργού Μιχ. Χρυσοχοϊδη για... σεβασμό στον πολίτη!
Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη το νέο τρομολαγνικό σόου με τις συλλήψεις υποτιθέμενων μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» και την εκδικητική προφυλάκισή 20χρονων παιδιών.