Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Επίθεση από μέλη της φασιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου στο σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη.
Όπως κατήγγειλε η ίδια, συγκεντρωμένα μέλη της οργάνωσης μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια και την εφημερίδα τους. Όταν της έδωσαν φυλλάδιο εκείνη αρνήθηκε να το διαβάσει και το πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί τόσο φραστική επίθεση από την εν λόγω φασιστική ομάδα, όσο και σωματική επίθεση, αφού ένας εξ αυτών της έριξε καυστικό σπρέι στο πρόσωπο. Οι υπάλληλοι του Μετρό, οι οποίοι ήταν και αυτόπτες μάρτυρες, κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό αυτό, φέρνει πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα του να διαλυθει ολοκληρωτικα και οχι απλα να τεθεί εκτός νόμου η φασιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής», η οποία έχει καταδικαστεί για εγκληματικές πράξεις στο παρελθόν. Είναι προκλητικό να κατεβαίνει στις εκλογές αυτή η συμμορία, η οποία εκτός των άλλων επιτίθεται συστηματικά στους μετανάστες.
Η ασύδοτη δράση των φασιστών της «Χρυσής Αυγής» αποκαλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης και της αστυνομίας, που ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί ενάντια στις εργατικές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις, ουσιαστικά συγκαλύπτουν την τρομοκρατική δράση των φασιστικών συμμοριών.
Μπατσοι ακουστε το καλα.
Αν δεν μαζεψετε εσεις τα βρωμοσκυλα που εχετε αμολυσει τοτε θα αναλαβουμε εμεις να τους ριξουμε φολα.....

Αμβροσιος Δροσος
derec89@freemail.gr