Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΤ' ΕΠΕΙΓΟΝ:Επίθεση των ναζιστών κατά νεαρής γυναίκας

Οι ανανδροι και θρασύδειλουι μαχαιροβγάλτες της ναζιστικής Xρυσής Aυγής, το απόγευμα της Πέμπτης 1/10 επιτέθηκαν και έριξαν σπρέι στο πρόσωπο της νεαρής γυναικας έξω από το σταθμό του Mετρό στην Kατεχάκη.Eκεί, ομάδα 10 περίπου Xρυσαυγιτών μοίραζαν προεκλογικό υλικό στους περαστικούς. Όταν το θυμα των τραμπουκων, διαπίστωσε ότι πρόκειται για φασιστικό και ρατσιστικό υλικό το πέταξε την προκήρυξη που της είχαν δώσει, σε κάδο σκουπιδιών.Τα μπασταρδα των ταγματασφαλιτών της επιτέθηκαν, την έβρισαν, την χτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα της έριξαν σπρέι πιπεριου στα μάτια και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μη μπορεί να αναπνεύσει, ούτε και να δει. Περαστικοι αλλα και υπάλληλοι του Mετρό οι οποιοι ηταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, κάλεσαν ασθενοφόρο και η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα με γιατρούς φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως τα μάτια της είναι πρησμένα και έχει εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο.
Για αλλη μια φορα διαπιστωνουμε την αγαστη συνεργασια των χρυσ-αλητων και της αστυνομιας καθως ενα περιπολικό με δύο αστυνομικούς μέσα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα.Oι δεσμοί αίματος ανάμεσα στην παρακρατική φασιστική συμμορία και τα αστυνομικά όργανα είναι γνωστοί, όπως γνωστή είναι η χειρονομία καλής θέλησης του υπουργού δημόσιας τάξης Mαρκογιαννάκη προς τους φασίστες στην περιοχή του Aγίου Παντελεήμονα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

Στους πατριωτες με κουκουλα,τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων,στα εγγονια των δοσιλογων και των μαυραγοριτων θα πουμε: ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! Ο λαος της χωρας μας δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια.δεν ξεχνα τι σημαινει φασισμος και βροντοφωναζει:
NO PASARAN!!!!


Νικολας Ασηθιανακις
n.a@freemail.gr