Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Της γης οι κολασμένοι δεν έχουμε πατρίδα.

Μοναχά η ελευθερία θα χτίσει κόσμους, οπού η χαρά και η θέληση για ζωή θα είναι πραγμάτωση όλων.
Σύνορα , στρατόπεδα συγκέντρωσης, συρματοπλέγματα, επιθέσεις, πογκρόμ, εξευτελισμός, απελάσεις, ρατσισμός, γραφειοκρατία, δολοφονίες. Το μέλλον ενός αδίστακτου εξουσιαστικού κόσμου εφαρμόζεται πρώτα στα σώματα των προσφύγων μεταναστών και απόκληρων της κοινωνίας.
Σε ένα σύστημα που η εκμετάλλευση ανθρώπου προς άνθρωπο είναι η αρχή.
Σε ένα κόσμο που η εργασία-δουλεία αποζεί την δημιουργικότητα και γίνεται αυτοχειρία. Σε ένα κόσμο που το ανθρώπινο ως αυτοτελής ιδιότητα αντικαταστάθηκε με την ιεραρχία και την ιδιοκτησία. Μόνος δρόμος η αλληλεγγύη στους αποκλεισμένους και η αντίσταση στους υποταγμένους.
Στην βία του κράτους οξύνουμε τον ταξικό αγώνα και αντιτάσσουμε την κοινωνική αντιβία.
… για να λείψουν τα δεσμά μας, για να πάψει η σκλαβιά, να νιώσουν πρέπει τη γροθιά μας και της ψυχής μας τη φωτιά…
Η άγρια εκμετάλλευση ανίσχυρων κοινωνικών τμημάτων, είναι πάντα το βαρόμετρο για την καπιταλιστική ανάπτυξη. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν υπάρχει στα αναπτυξιακά τους σχέδια. Μετά και την χρησιμοποίηση αναλώσιμων σκλάβων για την δημιουργία ολυμπιακών και μη έργων, ήρθε η ώρα για την καταστολή και εκδίωξή τους. Φασιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στα πρότυπα των γερμανικών προκατόχων τους στήνονται στον Ασπρόπυργο και σε απομονωμένα νησιά ενώ παράλληλα απάνθρωπα πογκρόμ συντονίζονται για να ξαναφέρουν στα όρια της ανοχής και επιβίωσης απρόσωπους ανθρώπους, σύγχρονους σκλάβους των εκμεταλλευτικών τους συστημάτων, θύματα ενός καταναλωτικού αυτιστικού ονείρου. Τόσοι νεκροί μετανάστες στα αζήτητα ερμάρια των δολοφόνων τους. Τόσες φωτιές σε καταυλισμούς, “ανεξιχνίαστες” ακόμη από τους εμπρηστές τους. Τόση καθημερινή εκμετάλλευση για ένα κομμάτι ψωμί από τα “φιλάνθρωπα” αφεντικά Βιτριόλι στην Κ.Κούνεβα γιατί πάλευε για έναν καλύτερο κόσμο.. Η κεφαλαιοκρατική εξουσία διαχειρίζεται τον άνθρωπο ως οικονομικό μέγεθος. Η υπεραξία που καρπώνεται από τον ανθρώπινο μόχθο, πρέπει να διατηρείται με όσο δυνατόν λιγότερα έξοδα. Ο μετανάστης θεσμικά είναι το αντιπροσωπευτικότερο κομμάτι αυτής της εκμετάλλευσης. Αποκλεισμένος από όλα τα εργασιακά “δικαιώματα”, υποχρεούται να πουλάει την δημιουργική του ορμή, για την αβεβαιότητα της επιβίωσης.
Αρκετά ρε μαλάκες με την κονόμα, μας γαμησατε...
Οι πόλεμοι σπείρονται απο τα αφεντικά για να θερίσουν δούλους.
Κοινωνίες και πλουτοπαραγωγικές πηγές, λεηλατωνται από επίδοξους εξουσιαστές.
Μαζικές σφαγές και εκτοπίσεις πληθυσμών, κάτω από τα λουκούλλεια γεύματα των αφεντικών, σπρώχνουν στρατιές απόκληρων καταδικασμένων σε φτώχια και εξαθλίωση να θυσιάσουν το σώμα τους για την ευημερία του “ανεπτυγμένου” δυτικού κόσμου, άμεσα υπεύθυνου για την εκμετάλλευση του.
Οι βασανιστές περιμένουν τους κολασμένους για την ένταξή τους στην κρεατομηχανή. Φτηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό, αυτό θέλει ο καπιταλισμός και το κάθε ευσυνείδητο αφεντικό.
Παράλληλα ο εθνικισμός και ο ρατσισμός καλλιεργείται επίσημα, φανερά ή προκαλυμμένα, μέσα από τα δίκτυα προπαγάνδα τους. Την τρομουστερία αναλαμβάνει ο ωμός εκτελεστικός φασισμός, είτε μέσω τον έμμισθων κατασταλτικών δυνάμεων, είτε μέσω των άμισθων ανδρείκελων του εθνικισμού.
Ο στόχος των ρατσιστικών, εθνικιστικών και φασιστικών πρακτικών δεν είναι τίποτε άλλο από την εντατικοποίηση της εργασιακής εκμετάλλευσης και της δημιουργικής καταστολής μέσω της κοινωνικής διαίρεσης, του αποκλεισμού, και της διαχείρισης των προνομίων.
Αυτό είναι πλιάτσικο. Και αυτά που θα έρθουνε απο εμάς δεν θα είναι τίποτε άλλο από κοινωνική δικαιοσύνη.
Η εξέγερση του Δεκέμβρη έδειξε τον δρόμο.
Η αφομοίωση και η ενσωμάτωση που προωθεί για πρόσφυγες μετανάστες και αποκλεισμένους το κράτος είναι ο ζωτικός μας αφοπλισμός. Η διατήρηση των “δικαιωμάτων” μας από την λογική της αριστεράς , είναι η καταστολή της ταξικής μας οργής.
Η αυτόοργάνωση των καταπιεσμένων με κατεύθυνση την ανατροπή κράτους και κεφαλαίου είναι η απάντησή μας. Η αλληλεγγύη και το όραμα της επανάστασης θα δημιουργήσουν το υλικό για τις αυριανές εξεγέρσεις.
Πρόσφυγες και αποκλεισμένοι αναγνωρίζουν εύκολα την μη-αναγκαιότητα του κράτους για την διευθέτηση της ζωής.
Η αυτοδιαχείριση είναι το μέσο.
Η μνήμη για όσα δεχτήκαμε, ο εξεγερσιακός μας καταλύτης.
Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τις κρύες νύχτες, τον εξευτελισμό την βία.
Ας ανθίσει ο καρπός των καταπιεσμένων ολούθε στη γη.
Ο καθένας που αισθάνεται είναι ταυτόχρονα και σπόρος.
Εχθρός μας το κράτος και το κεφάλαιο που διαιρεί τους ανθρώπους σε τάξεις και εμπορεύματα.
Η αναίρεση της κυρίαρχης τάξης, οφείλει να είναι αναίρεση όλων των τάξεων.
Το πάθος για την λευτεριά είναι η θέληση για ζωή χωρίς διακρίσεις.
Το αντάρτικο είναι υπαρκτό και ξεκινάει από την διαχείριση τον σωμάτων μας.
Η αντίσταση στην καθημερινή κρατική βία είναι ο μόνος δρόμος.
Η φωτιά αποσυνθέτει τον μορφοποιημένο απατηλό κόσμο.
Οι στάχτες του κόσμου θα θρέψουν τη γη.
Ελευθερία ανθρώπινη αξιοπρέπεια, συνδιαχείρηση ύλης και ενέργειας, είναι η λύση και όσοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν.
Εμπρός της γης οι κολασμένοι
Αντίσταση και επίθεση στην εξουσιαστική νομιμοφροσύνη.
Σαμποτάζ στην μισθωτή σκλαβιά, την σύγχρονη δουλεία.
Οι καταλήψεις και η αντιεραρχικές συνελεύσεις είναι το μέσο συνειδητοποίησης του πεδίου δράσης.
Η αλληλεγγύη δεν έχει έθνη, φυλές, θρησκείες. Είναι η γλώσσα του αποκλεισμένου με τον αποκλεισμένο. Ανεξαρτήτως εποχής είναι το κλειδί του μέλλοντος.
Για μας η γη είναι η πατρίδα μας, ο κάθε απόκληρος και καταπιεσμένος, αδελφός και συνοδοιπόρος
.

Για την κοινωνική απελευθέρωση, για την Αναρχίαανοιχτή συνέλευση για τη δημιουργία ενιαίου πολυμορφικού αναρχικού κινήματος