Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Από την Ρωσία μέχρι την Ελλάδα, να τσακίσουμε τον φασισμό παντού



Από την Ρωσία μέχρι την Ελλάδα, να τσακίσουμε τον φασισμό παντού
Στην Ρωσία, όπου οι εξουσιαστές έχουν εξαπολύσει ένα μόνιμο στρατιωτικό καθεστώς κατοχής στην Τσετσενία, καιπρόσφατα εξαπέλυσαν πολεμική επίθεση κατά της Γεωργίας,είναι προφανές πως ο ''εσωτερικός εχθρός'' αποτελεί έναν αντίπαλο, που αντιμετωπίζεται με τους πιο σκληρούς όρους.
Καθώς λοιπόν οι ντόπιοι εξουσιαστές ετοιμάζονται να αναβαθμιστούν στην διεθνή πυραμίδα, το καθεστώς έκτακτης ανάγκης και ο ρατσισμός αποτελούν όλο και περισσότερο τις επιλογές τους.
Φασίστες και άτομα που κινούνται στις παρυφές των κατασταλτικών μηχανισμών αποτελούν ένα χρησιμότατο χαρτί.Και φυσικά οι δολοφονίες αναρχικών, αντιφασιστώνκαι ανεξάρτητων ή ενοχλητικών δημοσιογράφων είναι κάθε άλλο παρά πρωτοφανή περιστατικά πλέον.
Στις 16 Νοεμβρίου δολοφονήθηκε άλλος ένας αντιφασίστας, ο Ιβαν Κουτορσκόυ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενεργός αγωνιστής.Είχε δεχθεί παλαιότερα άλλες 3 πολύ σοβαρές από τις οποίες επέζησε από καθαρή τύχη.Εντέλει ακροδεξά αποβράσματα, τον δολοφόνησαν έξω από το σπίτι του με όπλο. Να σημειωθεί, πως υπάρχουν αρκετές φασιστικές οργανώσεις και αρκετοί φασίστες οι οποίοι αναπτύσσουν πολύ συχνά βίαιη και εξουσιαστική δράση.Εκτός των άλλωνέχουν καταγραφεί περιστατικά όπως αποκεφαλισμός ενός ανθρώπου και βιντεοσκόπηση του ανδραγαθήματός τους, κανιββαλισμός μίας γυναίκας, και πολλές επιθέσεις.Επίσης υπάρχουν και άλλες ακροδεξιές και ρατσιστικές οργανώσεις, ενώ έχουν σημειωθεί σοβαρές συμπλοκές μεταξύ πλήθους ακροδεξιών και πορειών ομοφυλλόφιλων. Οι αναρχικοί/ες και αντιφασίστες/στριες απαντούν στον μεταφορικό και κυριολεκτικό κανιββαλισμός των φασιστών με όλα τα απελευθερωτικά μέσα.Έτσι, ξυλοδαρμοί ανθρωποειδών ακροδεξιών, εκδηλώσεις και επιθέσεις είναι ένα κομμάτι της απάντησής τους.
Για τις 19/1 καλέστηκε παγκόσμια μέρα δράσης ενάντια στις δολοφονίες αντιφασιστών και δημοσιογράφων.Με αυτή την αφορμή δηλώνουμε ότι:Οι ακροδεξιές προκλήσεις δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες, και πως μπορεί οι κάθε είδους εξουσιαστές να θέλουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σε μία λωρίδα θανάτου και καταπίεσης, αλλά όσο συνεχίζεται ο αγώνας για αναρχία, θα τους στέκεται πάντα εμπόδιο.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ-ОТ РОССИИ В ГРЕЦИЮ ФАШИЗМУ ВЕЗДЕ ЗАДУШИТЬ
αναρχική πρωτοβουλία για την ανάληψη δράσης