Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

συλληψεις συντροφων στην ΚΑΒΑΛΑγια ενα...εισητηριο

Το απόγευμα της 13 Ιανουαρίου, τέσσερις σύντροφοι επιβιβάστηκαν σε αστικό λεωφορείο από το Τ.Ε.Ι. με προορισμό το κέντρο. Στα μέσα της διαδρομής μπήκε στο λεωφορείο εκλεκτής και ζήτησε για έλεγχο τα εισιτήρια, ο οποίος θεώρησε παρατυπία το ότι ο ένας σύντροφος είχε τσαλακώσει-τρίψει το εισιτήριο. Ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός και ο ελεγχτής – «ράμπο των αστικών» κάλεσε τους μπάτσους.



Οι τέσσερις σύντροφοι προσήχθησαν στο τμήμα, όπου «δια μαγείας» ύστερα από την παρέμβαση του διευθυντή της ασφάλειας ΚΩΣΤΑ ΣΙΜΟΥΔΗ ξεχάστηκε το περιστατικό και τους υποχρέωσε – εκβίασε σε δακτυλοσκόπηση, θεωρώντας τους ύποπτους για τα γεγονότα της 16ης Δεκέμβρη !!!



Το γεγονός προστίθεται σε μία σειρά προκλήσεων της αστυνομίας απέναντι σε συντρόφους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους με ανοικτή κοινωνική παρουσία για πολλά χρόνια. Θυμίζουμε την δίωξη συντρόφου με την κατηγορία των «ψευδών στοιχείων» λόγο της άρνησης του να υποστεί την εκβιαστική δακτυλοσκόπηση και την προσαγωγή τριών την ώρα που έβγαζαν το μεροκάματο τους – αφισοκολλούσαν, εκ των οποίων οι δύο είναι άνεργοι (ο ένας αλλοδαπός) και ο τρίτος ανάπηρος (με ένα χέρι). Υποθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί ο διευθυντής της ασφάλειας ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΜΟΥΔΗΣ.



Πίσω Ρουφιάνοι – Εμπρός Σύντροφοι !!!

http://anarxikoikavalas.blogspot.com/2010/01/blog-post_14.html