Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές!

Εδω και καιρο λεγαμε οτι ηταν θεμα χρονου μετα τις φασιστικες επιθεσεις στο Χαλανδρι να γινουν επιθεσεις και στα Βριλησσια.
Το μοτιβο ειναι το ιδιο. πρωτα συνθηματα και εκφοβισμος του κοσμου και μετα θρασυδειλες επιθεσεις.
Η αρχη ειχε γινει με επιθεση με σπρευ πιπεριου σε κατοικο των βριλησσιων,που εκανε παρατηρηση σε φασιστακι που εσκιζε αφισες ενατια στην διωξη του ATHENS INDYMEDIA.
Και τωρα ηρθε μια ακομα επιθεση να προστεθει στον μακρυ καταλογο των επιθεσεων απο ναζιστικα κατακαθια.
Το Σάββατο 2 Γενάρη έγινε μαφιόζικη επίθεση σε σα φοιτήτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος-ΣΕΚ στα Βριλήσσια την ώρα που έβγαινε για τη νυχτερινή της διασκέδαση.

Τρεις θρασύδειλοι παρακρατικοί φασίστες, με κρυμμένα τα πρόσωπά τους, σταμάτησαν με μηχανές μπροστά στη στάση του λεωφορείου και άρχισαν να την βρίζουν σεξιστικά πιάνοντας την απʼ τον λαιμό και την απείλησαν.

Τέτοιου είδους εκφοβισμοί συμβαίνουν ανά τακτά διαστήματα τα τελευταία χρόνια με στόχο να τρομοκρατήσουν κατά κύριο λόγο νέους αγωνιστές του κινήματος, ειδικά μετά το Δεκέμβρη, ώστε να μην συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση.

Η τρομοκρατία και οι φασιστικές επιθέσεις δεν θα περάσουν! Καλούμε την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων να απομονώσει και να καταδικάσει τέτοιου είδους στοιχεία.

Δωρα Τομελη
doratom@freemail.gr