Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ξεσκεπαστηκαν μονοι τους: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΕΘΝΚΙΣΤΩΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΚΡΟΠΟΥΣΚΟΥΛΟ "ΜΑΥΡΟΙ ΚΡΙΝΟΙ"

Οι..φαστιστες- ανεγκέφαλοι του" μαυρο κρινου" πηγαν να το παιξουν τζαμπα-μαγκες σε μια καθ'ολα ηρεμη και πολιτισμενη συζητηση για το μεταναστευτικο στους Αμπελοκηπους.
Πανοπλοι με στυλιαρια και λοστους επιτεθηκαν σε ανυποψιαστους κατοικους της περιοχης -χτυπησαν μαλιστα σοβαρα μια 50χρονη γυναικα-που παρακολουθουσαν την αντιρατιστικη συζητηση,πεταξαν ενα ματσο προκυρηξεις με τα παραληρηματικα τους συνθηματα εγραψαν στους τοιχους τα επισης παρανοικα και ακατανοητα συνθηματα τους -αποτελεσμα οπως εχουμε ξαναπει να χρηζουν αμεσης ψυχιατρικης παρακολουθησης των μελων τους,ιδεολογια να το πουμε,ψυχωσικο παραληρημα να το πουμε Εκαναν τη...παρεμβαση τους την οποια ειχαν μαζι και καμεραμαν για να αποθανατησουν τις γελοιοτητες τους και υστερα ειπαν π να φυγουν αλλα ηταν ατυχοι.
Η παντελης ελλειψη ερεισματων στην αστυνομια-δεν πηραν κανενα μαθημα απο την δραση των χρυσαυγουλων- συνελληφθησαν οι περισσοτεροι απο αυτους απο τους φυλοχρυσαυγιτες μπατσους
Οταν οι κλοουν του "μαυρου κρινου" μπερδευουν σε ενα ιδεολογικο συνοθηλευμα απο acab,μεχρι αναφορες για..εθνικιστικο κομμουνισμο,μπερδευουν το Καρυωτακη και τον Καζαντζακη με τον ακραιο και υποτιθεται ακραιφνη εθνικιστη Ιωνα Δραγουμη.
Οταν τα κατραγκιοζακια σκοπιμα βαζουν στον ιδιο ντορβα τον che ,τον Τσαβεζ και τον Μπομπυ Σαντς.Οταν οι τσιροκολανοι(εκφραση του μεντορα τους,βοβμβιστη και παραλιγο εκτελεστη ενος τυφλου χτυπηματος φασιστικης βιας Α,Καλεντζη δεκαετια 70), οταν μπερδευουν σκοπιμα τον ισλαμικο φονταμενταλισμο με τον ναζιστικο παρανοικο ιδεασμο με στοχο το ισραηλ.Οταν χρησιμοποιουν,ορολογια, συνθηματα ακομα και και πρακτικες του, αναρχικου/αντιεξουσιαστικου χωρου.,ελλειψει ιδεολογιαςκαι πανω απ'ολα απο την ολοκληρωτικη στερηση φαντασιας τους κανουν να δειχνουν με αυτα που γραφουν ποσο γελοιοι ειναι.
Οταν οι ασπονδυλοι ταυτιζουν την χεζμπολαχ και την φαταχ με τις δικες τους γλυωδεις ιδεες
με το σκεπτικο οτι ο εχθρος του εχθρου μου ειναι δικος μου φιλος.
Οταν μπερδευουν το περιοδικο ¨αρδην" και της εφημεριδας ¨ρηξη" του "επαναστατη" των αμφιθεατρων και τοτε αριστεριστη του σαλονιου και σημερα "ανανηψαντα" και συμμετοχο σε αυτο που καποιοι ονομασαν σαν "νεο πατρικο χωρο" Γιωργο Καραμπελια μαζι με γνωστα αποβρασματα της της νεο-ακροδεξιας και του εθνικοφρονουκαι πατριωτικου χωρου.
Και απο κοντα ο δημοσιοκαφρος χαντζαρας που σε δικη του εκπομπη σε ενα της πλακας καναλι.Ο πρωην φιλοΠΑΣΟΚΟΣ δημοσιογραφος το γυρισε τωρα στο εθνικοπατριωτικο τσαμικο,αλλοτε με ακροδεξιες κορωνες και αλλοτε με ενα παραληρηματικο λογο,που κινειται στο πλαισιο,πατρις,θρησκεια ,οικογενεια.
Και ολα αυτα εμπλουτιζονται με κειμενα γνωστων θεωρητικων του ναζισμου και προσωπικων οχι μονο συνεργατων αλλα και φιλων του "φυρερ".
Ενω δεν δισταζουν να παρουσιασουν ανυπαρκτους-δολοφονημενους συναγωνιστες τους.
Προς το παρον τα ...καλοπαιδα του "κρινου" θα καλοπερνανε στην ΓΑΔΑ,αλλα το πανηγυρι θα ειναι ουτως η αλλως οταν θα επανεμφανιστουν στους δρομους που θα ξανασυναντηθηκαμε στην Κηφισιας και τα γυρω στενα........

Νικολας Ασηθιανακις
na@freemail.gr

Υ.Γ: το μονο ερωτηματικο που μας απασχολει ειναι αν θα πρεπει να τους πεταξουμε στου ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ? η μεσα στον β0θρο μαζι με τα αλλα σκατα.
Υ.Γ-2:δεν υπαρχει αμφιβολλια οτι και αυτα τα "παιδια" του κρατους εστω και ετσι α πεσουν στα μαλακα....